23948sdkhjf

Nu vil Davinci Development sælge 3D-printere

Billund-virksomheden bliver dansk forhandler af ny HP 3D-printer.

Davinci Development er netop blevet forhandler af HP’s nye Jet Fusion 3D-printere. Det oplyser den midtjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Hos Davinci har man siden 2002 anvendt 3D-print til både eksterne og interne opgaver. Fremover skal de mange års erfaring også anvendes til at hjælpe danske virksomheder med implementering af 3D-printere in-house.

- Vi har gennem længere tid overvejet, om der kunne opnås en mærkbar synergieffekt ved både at tilbyde 3D-print som underleverandør, og samtidig være forhandlere af 3D-printere. Det er vi overbeviste om, at vi kan med HP’s nye og revolutionerende Jet Fusion 3D-teknologi, udtaler direktør Ole L. Jensen, og fortsætter:

- Vi har naturligvis spurgt os selv, om det giver mening både at være underleverandør af 3D-print-ydelser og samtidig forhandle 3D-printere. Det går særdeles stærkt i øjeblikket indenfor 3D-print-verdenen. Vi har travlt i vores 3D-print-afdelinger i Billund og Skovlunde, og vi oplever samtidig, at flere og flere virksomheder ønsker at tage 3D-print-teknologien til sig som et decideret produktionsredskab. Davinci anvender i dag syv forskellige 3D-print-teknologier, som alle på hver sin måde er relevante.

- Når vi taler om deciderede produktionsmaskiner, er SLS-teknologien generelt den mest anvendte. Netop her kommer HP på banen med et spændende, konkurrerende alternativ i form af Jet Fusion 3D-teknologien, som uden tvivl vil ændre den verden, vi kender, siger Ole L. Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078