23948sdkhjf

Ny formand i Staalcentrum

René Holm, KM Rustfri, er valgt til ny formand i virksomhedsnetværket Staalcentrum.

Den nye formand i Staalcentrum er i sit daglige virke som sales manager i KM Rustfri stærkt fokuseret på at kombinere nye teknologier med optimalt hygiejnisk design indenfor food, pharma og biotech.

Netop René Holms positive erfaringer og visioner med tværfaglige samarbejder matcher på glimrende vis intentionerne og formålet med aktiviteterne i virksomhedsnetværket Staalcentrum.

- Staalcentrums medlemmer og samarbejdspartnere har stærke kompetencer indenfor hygiejnisk design, materialer til fødevarekontakt og udstyr til fødevareindustrien og beslægtede brancher. Vores fokus er innovation i hele værdikæden. Men fremadrettet vil vi i endnu højere grad fokusere på nye teknologier, der kan føre til nye måder at producere på. Det vil bidrage til at løfte såvel udstyrsproducenter som producerende food-, pharma- og biotech-virksomheder til et nyt niveau, siger René Holm.

I det kommende år fortsætter Staalcentrums projektaktiviteter i regi af FoodNetwork og Dansk Materiale Netvæk for at optage og integrere banebrydende teknologier og materialer i fødevareproduktionen. Staalcentrum deltager i de ovennævnte innovationsnetværk, der gennem partnere, universiteter, GTS-institutioner samt faglige relationer, skal hjælpe de danske SMV-virksomheder videre.

- På den måde medvirker vi bedst til lønsom vækst i branchen, slutter René Holm.

Den nye formand blev valgt for en toårig periode på netværkets repræsentantskabsmøde den 30. maj 2017 i Skejby, og han ser frem til samarbejdet med de nyvalgte næstformænd Arne Jensen, ArneCo og Henrik Høgsgaard, Dacapo Stainless og med den øvrige bestyrelse.

Her var der genvalg til Henning Høgh Jensen, DTU, John Nielsen, SDE, Svend Bondo, Arbejdsgiverne, Mogens Andreasen, LP Kolding. Desuden var der nyvalg til Kim Kruse Hansen, Lemvigh-Müller og Rune Blegvad Jensen, SPX Flow Technology Danmark. Bestyrelsen består i øvrigt af Claus Qvist Jessen, Damstahl og Michael Kyhn Rasmussen, Blücher Metal, der ikke var på valg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094