23948sdkhjf

Svenskere laver messe om 3D-print

Elmia 3D får premiere i foråret 2018.

Elmia 3D afholdes sideløbende med Elmia Polymer, Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Svets og Fogningsteknik samt Elmia Plåt, som finder sted 15.-18. maj 2018. Det oplyser den svenske messe i en pressemeddelelse.

- Her får leverandører af maskiner, materiel og produktionsudstyr inden for additiv produktion mulighed for at vise deres løsninger i drift. Produktionsmessernes besøgende kommer blandt andet for at undersøge nye metoder og teknikker, og med Elmia 3D udbreder vi udbuddet yderligere. Her er en mulighed for at opleve fremtidens produktionsløsninger, siger Tanja Lundberg, projektleder hos Elmia.

- Det føles ualmindeligt sjovt og spændende at kunne lancere en ny messe til industrien. Det er en satsning, vi gør nu og et skridt i vores aktive, strategiske arbejde for at blive Nordens vigtigste aktør inden for messer og mødesteder for industrien, siger Stefan Gustafsson-Ledell, sektorchef for industri hos Elmia.

Additiv manufacturing – eller 3D-print – er en metode til at bygge tredimensionelle komponenter. Med lag-på-lag-teknik tilføjes materiale, og det er en teknik, som specielt bruges til prototyper og små serier. Det muliggør også fremstilling af komplekse komponenter, som i mange tilfælde ikke kan produceres med traditionelle metoder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234