23948sdkhjf

EMO-messe på vej mod rekord

Den store tyske messe for metalbearbejdning EMO i Hannover forventer rekord i antallet af udstillere og besøgende, når den tyske præsident åbner messen til september.

Efter fire års pause vender den store metalmesse EMO i Hannover tilbage fra 18. til 23. september med prominent besøg.

Tysklands præsident Frank-Walter Steinmeier vil nemlig åbne messen 18. september. Han vil også tage en rundtur for at se nogle af de teknologiske nyskabelser, der sker inden for maskiner til industrien.

Der er indtil videre over 2.050 virksomheder, der udstiller på EMO. Heraf er 1.400 fra Europa. I 2013 var der lige over 2.100 udstillere og 143.000 besøgende fra over 100 forskellige lande.

Et stigende antal udstillervirksomheder på EMO kommer fra Asien. De asiatiske virksomheder kommer til at udgøre 25 procent af udstillerne.

- Det betyder, at den nuværende tilmeldingsstatus er signifikant højere end ved tidligere messer, siger Carl Martin Welcker, leder af EMO Hannover. 

Messens slogan er "connecting systems for intelligent production", altså forbundne systemer til intelligent produktion.

Temaerne bliver fleksibel og forbundet produktion, hvor hurtige ordrer i små serier kan håndteres. Det kræver ifølge EMO-messen ikke bare et forbundet netværk igennem hele produktionskæden med realtids kommunikation, men også et styrket netværk mellem komponentleverandører, logistikpartnere og slutkunder

- Hvis alt dette lykkes, vil det betyde et kvantespring inden for produktivitet og vil styrke virksomhederne i den internationale konkurrence, siger Carl Martin Welcker, leder af EMO-messen.

Læs mere om: EMO
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189