23948sdkhjf

Teknos er på banen med grøn maling til en grøn industri

Teknos, der udvikler, producerer og sælger overfladebehandling, går ind i vind-industrien med nyt revolutionerende produkt.

Det finskejede selskab, Teknos, fokuserer hele tiden på at udvikle deres produkter, så de kan tilbyde deres kunder noget, ingen andre kan. Selv om de producerer og leverer overfladebehandling til hele verden, og til alle typer af industrier, har de lige nu et særligt fokus på vind-industrien.

- Vi kan tilbyde vind-industrien Cost-Out. Det betyder, at de kan være i stand til at overfladebehandle bedre og billigere, fortæller Markedschef i Danmark, Henrik Hansen og fortsætter:

- Vi kan male med færre lag, mindre maling, hurtigere tørring og tørring uden energiforbrug. Samtidig har vores produkter til vind-industrien et højt indhold af tørstof, og derfor har det en bedre miljøprofil end traditionelle produkter.

Teknos er en innovativ virksomhed, der bruger helt op til 15 % af sine ca. 1700 ansatte til udvikling af produkter. Det er derfor heller ikke en tilfældighed, at deres produkter sælges i hele verden. De har nemlig altid for øje at skåne miljøet mest muligt, og samtidig spare kunden for både tid og penge. Et mål der, ifølge Henrik Hansen, opnås ved at levere produkter, der kræver færre håndteringer og mindre maling, hvad enten man behandler træ, stål, plastik eller komposit.

Virksomheden kan ydermere kategoriseres som en One-Shop, hvor industrien kan få dækket ethvert overfladebehov på ét og samme sted. Det betyder, at kunderne spare en hel del tid, fordi de kun skal henvende sig ét sted, frem for at skulle kommunikere frem og tilbage med flere forskellige udbydere.
Teknos ligger ikke bare inde med produkter til ethvert behov. De ved, på baggrund af deres mange år i branchen og den solide erfaring, de har opnået, at de fleste kunders behov er forskellige. De kan derfor også fremstille specifikke produkter, så en kunde aldrig går forgæves.

- Med Teknos produkter kan du, populært sagt, male billigere med færre håndteringer, mindre materiale og med hurtigere tørringer, og så leveres de fleste produkter fra dag til dag, slutter Henrik Hansen
Du kan møde Teknos og høre nærmere om deres produkter på HI Messen i Herning, hvor de kommer til at være til stede med to stande.

Faktaboks:
• Teknos er en finskejet virksomhed, hvis produkter sælges i hele verden
• Udvikler, producerer og sælger overfladebehandling til alle industrier
• Har fokus på miljøvenlige og effektive produkter
• Læs mere her: www.teknos.com
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141