23948sdkhjf

Masentia indleder nyt tæt parløb

CNC-softwareleverandøren Cimco og maskinleverandøren Masentia indleder tæt samarbejde

Masentia A/S, der er en af Danmarks førende leverandører af CNC-maskiner og totalløsninger, har besluttet at indgå et tæt samarbejde med CNC-softwareleverandøren Cimco omkring salg og support af Mastercam CAD/CAM løsninger i Danmark.

Det betyder et skifte for de Masentia-kunder, som i dag benytter EdgeCam. Kunderne er netop blevet orienteret i et direkte brev.

- Vi har solgt EdgeCam CAD/CAM løsninger i mere end 20 år og vil forsat tilbyde support til eksisterende kunder. Vi vil dog fremover udelukkende fokusere på at sælge DCAM løsninger til trådgnistning, Mastercam til både fræsning og drejning (2-5 akset bearbejdning), samt HyperMill fra OpenMind i forbindelse med specialløsninger til 3-, 4- og 5-akset fræsning, siger administrerende direktør i Masentia Engineering, Michael Nicolaisen i brevet til kunderne.

I brevet slår han dog også fast, at der fra Masentias side stadig vil blive taget hånd om de nuværende EdgeCam-kunder.

"Masentia Engineering vil naturligvis fortsat kunne yde support og hotline på EdgeCam, dog uden opdateringer. Det vil sige, at I også fremover vil kunne få support til programmering, tilretning af postprocessorer, installation på ny hardware m.m. af Jeres EdgeCam i den version, I har nu. Prisen vil være 30 procent af den pris, I betaler i dag," står der i brevet.

Undervisning i Mastercam

Cimco har forhandlet Mastercam siden 1991 og leverer Mastercam CAD/CAM-løsninger, support og undervisning til virksomheder i hele Danmark fra kontorerne i Skive og København samtidig med, at der ud over DNC-, MDC- og MDM-software til verdensmarkedet blandt andet også udvikles delløsninger til det amerikanske CNC Software, der er firmaet bag Mastercam.

Masentia og Cimco kender allerede hinanden godt, og har gennem årene samarbejdet, når Masentia´s kunder har haft brug for de CNC-kommunikationsløsninger, Cimco også udvikler og leverer. Det samarbejde er nu blevet udvidet.

- Mastercam er kendt som det mest udbredte CAM system på verdensplan og supplerer vores maskinsalg bedst muligt", siger direktør i Cimco, Peter Jensen, som er meget tilfreds med aftalen.

- Vi er meget glade for at få denne aftale på plads. Det professionelle team bag Masentia er gearet til både at styrke kursusaktiviteter og support, samt medvirke til yderligere at udbrede Mastercam fremover, siger han.

Udover at forhandle og servicere CNC-maskiner har Masentia også stor ekspertise inden for fræsning, drejning, laserbearbejdning, gnistbearbejdning og slibning og leverer totalløsninger med maskiner og robotter, samt software fra Vero, Open Mind og DCam til den danske metalbearbejdende industri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.169