23948sdkhjf

Danfoss vil 3D-printe sig ind på verdenskortet

Med åbningen af tre globale centre for 3D printer-teknologi tager Danfoss endnu et stort skridt på vejen i den digitale transformation. Det første center placeres i Danmark.

Ambitionen er klar: Danfoss vil være digital frontløber, og virksomheden tager endnu et skridt på et af de vigtige områder af sin digitale transformation.

Den 29. august åbner Danfoss det første af tre globale 3D printer-centre. Centret placeres i Nordborg og giver mulighed for, at alle fra de forskellige forretninger i EU-regionen kan få prototyper og komponenter 3D-printet. De kan også hente eksperthjælp i centret. Det skriver Danfoss i en pressemeddelelse.

Ud over dette center er der også et undervejs i Nordamerika, ligesom Danfoss har planer om at åbne et i Asien.

Det nye 3D printer-center har tiltrukket stor interesse fra medarbejdere i alle Danfoss’ R&D-afdelinger. Før den officielle åbning har centret derfor allerede en stor pipeline af projekter.

Danfoss’ koncernchef Kim Fausing understreger, at 3D-print er en vigtig del af Danfoss’ digitale transformation, og han har store forventninger til de mange muligheder, teknologien åbner op for.

- Den viden og det udstyr, som vi har at tilbyde, er i verdensklasse, og jeg ser frem til, at vi kan anvende de nye digitale teknologier til at styrke vores tilbud til kunderne. Med det første af vores ADM-centre tager vi endnu et stort skridt fremad, siger Kim Fausing.

ADM-centrene i Europa, Nordamerika og Asien skal være frontløberne for Danfoss’ digitale transformation på 3D-print-området og skal udstyres med den førende teknologi inden for 3D-print.

HP4200 er den første af sin slags til at blive installeret hos en slutbruger i Skandinavien. Den er ifølge producenten ti gange hurtigere end andre pulverbaserede 3D-printere.

- Centrene vil hjælpe os til at speede vores R&D og udviklingsprocesser op og derved tiden til, at vi rammer markedet, optimere produktionseffektiviteten og gøre os i stand til at skabe morgendagens produkter hurtigere, siger Danfoss’ teknologidirektør Andre Borouchaki.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109