23948sdkhjf

Fladder viser børster på EMO

Fladder fra Ansager i Vestjylland har været med på EMO-messen i 20 år.

Fladder skal på EMO-messen med sine afgratningsmaskiner.

- Det er verdens førende messe inden for skærende og bearbejdende maskiner. Så det er et sted, vi skal være, siger Jens Nielsen, salgs- og marketingchef hos Fladder, der hører hjemme i Ansager i Vestjylland.

Fladder Danmark har deltaget på EMO i hele 20 år.

Fladder bygger afgratningsmaskiner op fra bunden til forskellige formål. Firmaet har en række patenter på forskellige teknologier.

På EMO udstiller Fladder på en forholdsvis stor stand på 85 kvadratmeter.

- Vi udstiller to standardmaskiner. En maskine til at afgratte plane emner, og en anden maskine til at afgratte til lange lige emner. Ved den sidste maskine viser vi en lang profil, som bruges i flyindustrien. Det er emner, der bærer gulvet i flyet, fortæller Jens Nielsen.

- Vi har blandt andet bygget maskiner til automobil-industrien og til flyindustrien. Vi arbejder med nogle fleksible børster, som kan følge emnernes konturer.

Fladder bygger afgratningsmaskiner til brug i mange forskellige materialer, det være sig metaller, kulfiber eller plastkomposit.

- Vores typiske kunder arbejder med alu-plader eller stålplader, som de skærer, og så opstår der en skarp kant. Nogle gange kommer der en kunde, der virkelig har nogle specielle emner. Så laver vi modificering af vores maskine, så den passer til hans emner, siger Jens Nielsen.

Han og kollegerne fra Fladder Danmark ser frem til at møde folk fra firmaets forhandlernet i hele verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078