23948sdkhjf

Automationsvirksomheder fusionerer under ét navn

Picca Automation og Dansk Automation & Analyse er fusioneret.

Picca Automation og Dansk Automation & Analyse er fusioneret gældende fra 1. september 2017.

De to virksomheder samler kræfterne i en ny organisation, hvor Picca Automation bliver det fortsættende navn.

- Vi har besluttet at gå sammen for at styrke vores markedsposition og skabe et godt grundlag for fortsat innovation og ekspansion på et konkurrencepræget marked. Vi supplerer hinanden perfekt og kan udvikle hinandens styrker. Derfor ser vi et stort potentiale i en fælles fremtid, siger Henrik Jensen, administrerende direktør for Picca Automation. 

Øst for Storebælt flytter medarbejderne hos Dansk Automation & Analyse fra Taastrup til Picca i Søborg. Vest for Storebælt bibeholdes såvel Piccas afdeling i Silkeborg som Dansk Automation & Analyses aktiviteter i Troldhede ved Videbæk, hvor blandt andet produktionen af tavleanlæg foregår.

Perspektiverne i fusionen
Den administrerende direktør ser store perspektiver i fusionen, fordi de to virksomheder kan sikre et markant løft i de sektorer, hvor de opererer. 

- Når det gælder føde- og drikkevarer, bliver vi styrket indenfor blandt andet proces, mejeri og bryggeri. Og på industrisiden får vi øget vores gennemslagskraft ved at forene vores robot-, transport- og maskinstyringskompetencer, siger han.  

Dansk Automation & Analyse beskæftiger 25 medarbejdere, heriblandt 14 programmører og fem tavlebyggere. Efter sammenlægningen vil det nye Picca Automation A/S beskæftige i alt 85 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5