23948sdkhjf

Specialløsninger lægger beslag på fremtiden

Megatrade Beslag satser mere og mere på at udvikle specielle låse og beslagløsninger til industrikunderne. Løsningerne er med på HI-messen.

For den mere end 40 år gamle virksomhed Megatrade Beslag bliver innovation og specialprojekter en stadig større del af hverdagen.

For den tid er forbi, hvor Megatrade Beslag var en rendyrket handelsvirksomhed, der servicerede danske industrikunder gennem en vifte af tilknyttede leverandører.

I dag er 20-30 procent af omsætningen rettet mod specialløsninger.

- Vi er i gang med et skifte fra rendyrket salgsorganisation til en organisation med fokus på projekter og innovation i samspil med kunderne, siger administrerende direktør i Megatrade Beslag, Susanne Galtt.

Hun forklarer, at en specialløsning kan være et beslag udviklet fra bunden, men ofte er der tale om eksempelvis beslag og skruer pakket og leveret i kitsæt eller på en måde, der kan optimere kundens produktion.

- Det er specialløsninger, som er forberedt til den produktion, hvor beslaget skal passe ind. Det giver fordele for kunderne, som rigtig gerne vil optimere, siger den administrerende direktør.

Det er dog ikke altid helt enkelt at nå i mål.

- Det kræver jo, at kunderne reelt er klar til at lægge produktionen om, og så skal de investere noget tid i udvikling af projekterne. Der presser vi af og til lidt på for at skubbe processen i gang, siger Susanne Galtt.

Mere end vindmøller
Sideløbende med et øget fokus på specialløsninger, så har Megatrade Beslag også et ønske om at vokse sideløbende med vindindustrien, der i dag trækker en stor del af omsætningen.

- Vi vil gerne finde komplementære kunder i forhold til vindindustrien, og vi er ved at undersøge, hvor vores koncept passer bedst ind. Vi er meget fleksible i forhold til produkter og udvikling og går langt for vores kunder. Vi har den stabilitet og kvalitet, som industrien kræver, vurderer den administrerende direktør, som i stil med andre i branchen mærker fin aktivitet.

- Første halvår har udviklet sig rigtig godt, slår hun fast.

Artiklen er en del af temaet HI-messen 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141