23948sdkhjf

Mit messe-tip: Tag din maskinarbejder med til Herning

Carl Mahler, faglig sekretær i Dansk Metal, anbefaler at du inviterer dine medarbejdere med på messe. Det er god efteruddannelse, og folkene på gulvet kan give god inspiration til investeringer.

Hvorfor skal du på HI-messe?
- Dansk Metal er udstiller på messen, og vi har målrettet inviteret omkring 500 medlemmer som arbejder med data og automation i industrien. Vi har også inviteret de af vores medlemmer, der arbejder som installatører og teknikere på mejerier, fordi der afholdes International Food Contest parallelt med HI-messen.

Hvorfor skal arbejdsgiverne sende sine timelønnede til messe?
- Det er et rigtig godt vindue ind i forhold til teknologi og industriproduktion. Det er ofte fra gulvet, de gode ideer kommer, og det er Dansk Metals medlemmer, som arbejder med maskinerne til hverdag. De ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Hvis man vil fastholde de gode medarbejdere, så er det et godt personalegode. Den enkelte bliver beriget og inspireret med ny viden, men kan samtidig bidrage med input til, hvad der skal investeres i.

Hvad er dit bedste messe-råd?
- Man skal virkelig planlægge sit besøg på forhånd, så man er sikker på at få besøgt de rigtige stande. Man skal huske at undersøge programmet på de forskellige konferencer. Personligt glæder jeg mig meget til at se, hvordan International Food Contest løber af stablen.

Artiklen er en del af temaet HI-messen 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125