23948sdkhjf

Mit messse-tip: Oplev bredden af industrien

Peter Mortensen er administrerende direktør for Kapema, som sælger maskiner til den metalbearbejdende industri.

Hvad skal du opleve på HI-messen i år?
- HI-messen har en stadig større opmærksomhed herhjemme, og standene bliver mere interessante fra gang til gang. Jeg skal rundt og besøge relaterede virksomheder på deres stande, og det sætter vi tid af til, selvom vi også selv udstiller. Vi er interesserede i alt omkring maskinen, og det kan være køle-smøremiddel, styringer, elteknik og belysning, men det kan også være måleudstyr eller kemi. Det er typiske forbrugsmaterialer, som alle bruger, og på HI-messen skal vi jo se, om der er noget, vi kan supplere vores forretning med.

Hvad husker du bedst fra HI i 2015?
- Jeg er imponeret over den produktvariation, der er på messen. Det er det, jeg tager med hjem derfra. Man kommer virkelig rundt i industrien og ud i alle krogene. 

Hvordan vækker en messe-udstiller netop din opmærksomhed?
- Det handler om, at jeg visuelt bliver gjort opmærksom på, at udstilleren står med en nyhed. Det er det, der fanger ens interesse, men helt overordnet det er jo et spørgsmål, vi hele tiden selv forsøger at svare på, når vi selv udstiller.

Hvorfor er HI-messen vigtig for din branche?
- De seneste år er tid blevet mere og mere kostbar, og her har du en messe, hvor du en enkelt dag kan komme rundt og opdatere dig selv med, hvad der sker i branchen. Derfor er det så vigtigt, at vi har denne her industrimesse.

Artiklen er en del af temaet HI-messen 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.133