23948sdkhjf

Stålgigant fordobler overskud

IAI Holding A/S, der er Ib Andresen Industri A/S’ moderselskab, slutter regnskabsåret 2016/17 med et overskud på 48 millioner kr. før skat.

I det seneste regnskabsår er overskuddet hos IAI-koncernen næsten fordoblet til 48 millioner kroner før skat i forhold til året før.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er tilfredse med resultatet. Alle vores forretningsområder har oplevet fremgang, og især anden halvdel af regnskabsåret har været positivt. Med dette årsresultat sætter vi også et punktum for en strategiperiode, hvor vi har fokuseret på vores kerneforretning, og skåret alt andet væk, siger administrerende direktør Bjørn Thorsen i en pressemeddelelse.

Han peger på, at IAI også i regnskabsåret fik etableret salgskontorer i England og Sverige samt øget salgsindsatsen i Tyskland.

- Det skete med henblik på at styrke vores tilstedeværelse i disse lande, og vi har fået en god start, men ser et endnu større salgspotentiale, siger han.

Koncerndirektør Brian Skovbjerg er også tilfreds.

- Vi har fulgt vores strategi til punkt og prikke. Vi havde fokus på kerneforretningen, fordi vi var af den klare overbevisning, at det var her, vi kunne gøre den største forskel i stålmarkedet. Vi kan konstatere, at det var det helt rigtige. Væksten kom endda hurtigere end ventet. I vores videre strategi holder vi samme fokus, men løfter niveauet yderligere, siger han.

Indeværende regnskabsår
Om forventningerne til indeværende regnskabsår siger Bjørn Thorsen.

 - Hvis de positive konjekturer i industrien fortsætter, forventer vi yderligere fremgang. Vi har haft en god start på det nye år, hvor omsætningen i første kvartal ligger 20 pct. højere end tilsvarende periode sidste år, så det tegner positivt.

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116