23948sdkhjf

Mit messe-tip: Det vrimler med gode historier

Jern & Maskinindustriens chefredaktør, Simon Dinsen Hansen giver anbefalinger til Hi-messen

Hvad skal du opleve på HI-messen i år?
- Jeg går efter det brede indblik i de mange nyheder, som er med på messen i år. Det er både spændende produkter og smarte løsninger til industrien. Men jeg skal smage lidt af det hele, og så skal jeg også forbi Technomania og fornemme stemningen af innovation og iværksætteri.

Hvad husker du bedst fra HI-messen 2015?
- Helt overordnet var det den gode stemning. Men jeg husker også, hvor meget den samlede redaktion kæmpede for på messens første dag at samle nyheder og interviews sammen, så vi kunne få dem med i den udgave af Jern & Maskinindustrien, der udkommer fredag i selve messeugen. Samme opgave skal redaktionen løse i år i Herning.

Hvordan vækker en messe-udstiller netop din opmærksomhed?
- Det er altid godt med et smil, og dem er der heldigvis masser af på HI-messen. For mig handler det på en messe om at møde udstillerne i en ramme, hvor der både er plads til at dykke ned i de spændende produkter og løsninger, og det er i orden at stille alle de "dumme" spørgsmål.

Hvorfor er HI-messen vigtig for din branche?
- For aktørerne i industrien er HI-messen jo et væsentligt vindue til fremtiden. Det er her, hvor man kan få et samlet indblik i de teknologier, der skal bære industriproduktionen ind i fremtiden.

Artiklen er en del af temaet HI-messen 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159