23948sdkhjf

Hæder til Ivisys

Ivisys har vundet Frost & Sullivans pris som Entrepreneurial Company of the Year på det europæiske marked.

Prisen er blevet tildelt Ivisys for virksomhedens "machine vision inspection"-platform.

Frost & Sullivan har via en komparativ markedsundersøgelse identificeret, at Ivisys udmærker sig i kraft af virksomhedens evne til at vinde fodfæste som en innovativ leverandør af visionløsninger til fremstillingsindustrien i en tid, hvor virksomhederne bevæger sig i retning af Industrial Internet of Things. Det skriver Ivisys i en pressemeddelelse.

- IIoT udgør en relativt ny tendens, og mange overvejer stadig, hvordan de skal få det implementeret i deres produktion. I denne markedssituation - og inden for en kort periode på fire år - har Ivisys været i stand til at etablere en stærk produktportefølje og har samtidig succesfuldt ekspanderet sin globale tilstedeværelse. Det har de gjort ved at imødekomme behovet for ”machine vision” fra deres kunder iblandt industrivirksomheder, siger Frost & Sullivans analytiker Nandini Natarajan.

- Vi ved, at mange produktionsvirksomheder og investeringsselskaber modtager markedsanalyser fra Frost & Sullivan og aktivt bruger disse i deres beslutningsprocesser. Sidste års anerkendelse fra Manufacturing Techs Insight gav os nogle vigtige kontakter til mulige kunder - og denne gang er det på en meget større skala, siger CEO Jakob Kesje.

- At få denne form for opmærksomhed fra en så fremtrædende virksomhed som Frost & Sullivan er meget inspirerende og vigtigt. Som rapporten peger på, passer vores produkter lige ind i trenden med Industrial Internet of Things, og vi ser frem til at vokse som leverandør inden for dette område, fortsætter han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078