23948sdkhjf

Jorgensen-udvidelse står klar næste sommer

Ny produktionshal på 3.000 kvadratmeter til montage af pakkelinjer og udstyr er del af udvidelse, som skal stå klar næste sommer.

Til sommer vil der stå 3.000 kvadratmeter nye produktionslokaler klar hos Jorgensen Engineering i Odense, som har vækst i udvikling og produktion af maskiner til fødevareindustrien.

Maskinbyggeren og robotintegratoren udvikler og leverer store komplekse linjer til håndtering af alle typer emballager i form af dåser, poser, alubægre og glas til globale fødevare-producenter som Nestlé, Danone, Kraft Heinz, Arla og Fresenius.

Og det går så godt, at der nu skal bygges til.

I 2011 var pladsen også for trang, og dengang blev et helt nyt domicil med administration, montagehaller og lager på i alt 8.000 kvadratmeter bygget lige uden for Odense.

Komplekse ordrer
Nu er der behov for udvidelse igen, og det skyldes det høje aktivitetsniveau og stribevis af komplekse ordrer, oplyser Jorgensen Engineering.

De 3.000 kvadratmeter skal indeholde ny produktionshal til montage af komplette pakkelinjer og udstyr, og dertil kommer der et nyt administrationsafsnit.

Jorgensen oplyser, at der udover udvidelsen også er planer om at købe ekstra jord i Tietgenbyen til fremtidige udvidelser.

Spadestikket blev taget af en robot den 22. september, og det skete i overværelse af Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093