23948sdkhjf

Dyk ned i drejningens univers

DAMRC i Herning sætter fokus på optimeret drejning.

På en række kurser sætter DAMRC (Danish Manufacturing Research Center) i Herning nu fokus på forbedret bearbejdning, og på et kursus over tre dage med start den 29. januar 2018 er der fokus på drejning.

DAMRC oplyser, at kurset giver deltagerne viden om nye muligheder inden for drejeprocesser, og det er målet, at deltagerne med baggrund i den opnåede konkrete viden og forståelse skal kunne anvende værktøjer som skæreparametervalg, bearbejdningsstrategier og dynamiske test til optimering af konkrete produktionsudfordringer.

Deltageren vil igennem kurset opnå viden om maskinens dynamik og vibrationer, optimering af bearbejdningsprocesser, forståelse af slidtyper og kontrollen af disse, materialeforståelse som redskab til optimering af drejeprocessen.

Teoretisk gennemgang
I løbet af kurset er der teoretisk gennemgang og demonstrationer af følgende fræsemetoder: Drejning med Wiper-platter, spån-formering og værktøjsvalg, mill-turn.

Derudover sættes der fokus på selve værktøjerne.

Det gælder opstillinger af værktøj og emne, spindelhastigheder, programmering, fjernelse af ventetider og standtider, forlængelse af værktøjets levetid samt korrekt brug af køle-/smøre-midler.

Kurset finder sted den 29. januar, 5. februar samt 26. - 27. februar og fungerer som værkstedsundervisning. Der er mulighed for at få undervisning i egen virksomhed ved minimum tre medarbejdere fra virksomheden. Tilmeldingsfrist er den 10. december.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094