23948sdkhjf

Her drejer alt sig om præcision

LPM Production drejer emner for en række krævende industrier, eksempelvis forsvarsindustrien. Det kræver stor fokus på målenøjagtighed.

Målenøjagtighed er i den grad vigtig for drejevirksomheden LPM Production i Ølgod i Vestjylland. Virksomheden med 50 ansatte producerer små og større drejede emner til blandt andet forsvarsindustrien, rehab-industrien, pumpe- og måleinstrument-industrien.

Der er et stort antal måleinstrumenter rundt på virksomheden, som bliver flittigt brugt. Det betyder, at medarbejderne i virksomheden vil opdage, hvis målene pludselig skrider og hurtigt få stoppet maskinerne. Maskinerne kan nemlig nogle gange af sig selv flytte sig nogle få my.

Måledata
Der er stor bevidsthed om, at kunderne skal have høj præcision. LPM Production kører SPC proceskontrol med checkmålinger af en række nøglemål. Kunderne kan få måledata, hvis de har behov for det.

- Vi kan altid finde tilbage til en bestemt produktion i vores data, hvis der opstår et problem, siger salgschef Leif Jonsen, der tidligere var produktionschef.

De industrier, som LPM drejer emner for, har store krav til præcision. Det gælder især forsvarsindustrien og måleinstrumentindustrien. Derfor er et af indsatsområderne i firmaets efteruddannelsesprogram også tegningsforståelse og GPS-målsætning.

- Vi har store internationale kunder. Det er meget vigtigt, at alle i produktionen har en høj forståelse for tekniske tegninger og for målsætning, siger administrerende direktør Henrik Jørgensen.

Du kan læse meget mere om LPM Production i den kommende udgave af Jern & Maskinindustrien, som udkommer i dag - både på print og som E-avis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109