23948sdkhjf

Det sker: Match-making – Investorer vs. robot-iværksættere

I stedet for at slås om de samme erhvervsfolk, slår de pjalterne sammen én enkelt dag i Odense.

15. november er det store-match dag for en række iværksætter inden for automation og robotteknologi og investorer, der ønsker at booste deres udvikling inden for dette felt.

I stedet for at konkurrere om erhvervsfolkenes tid er en række stærke danske aktører nu gået sammen om at samle deres aktiviteter på én udbytterig dag i Odense, hvor kapitalstærke investorer mødes med kapitalsøgende.

Baggrunden for begivenheden er et nyt initiativ til samarbejde mellem hele 15 danske organisationer, virksomheder, netværk og projekter, der ellers i realiteten ofte konkurrerer om de samme menneskers tid.

Samarbejdet giver deltagerne mulighed for både at få træning i kunsten at investere klogt og i at tiltrække kloge penge. Dagen spås at blive en løfteraket for lovende nye teknologier og satsninger i det danske vækstlag, ikke mindst inden for robotter, droner, automation og sundhedsteknologi.

Arrangementet foregår i Nordeas filial i Odense.Tilmelding sker her.

Aktørerne er: Business Angels Syddanmark, Odense Seed and Venture, Odense Robotics, StartUp Hub, Invest in Odense, Odense Kommune, Scale-Up Denmark Robotics, Væksthus Syddanmark, RoboCluster, Nordea, Teknologisk Institut, DIRA – Dansk Robot Netværk, ROBOTT-NET, Keystones, Syddansk Innovation, Syddansk Universitet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221