23948sdkhjf

Automations-satsning vinder pris

Omstilling til fuldautomatisk virksomhed blev hædret.

De to ejerledere bag Paul E. Danchell, David og Stefan Danchell, vinder årets Temapris fra PwC i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2017 i region Sjælland. De får prisen for at have udviklet deres fars traditionelle virksomhed til en succesfuld automatiseret nichevirksomhed.

- Temaprisen går til David og Stefan Danchell, da de har formået at forvandle en traditionel virksomhed med manuelle processer til en højt automatiseret nichevirksomhed. Med et stærkt fokus på de rette talenter har de med stor succes tilpasset virksomheden til den teknologiske udvikling, fortæller Lars Vagner Hansen fra PwC, der håber, at de kan være til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder.

Fokus på udvikling
Paul E. Danchell leverer elektronikløsninger inden for Electronic Manufacturing Service (EMS). Virksomheden er grundlagt i 1966 og har i dag 70 medarbejdere.

- De to ejerledere forstår vigtigheden af samspillet mellem talent og teknologi, og deres store fokus herpå har sikret, at virksomheden er konkurrencedygtig i udlandet, samtidig med at de holder fast i den høje kvalitet. David og Stefan Danchell fortjener i den grad at blive hyldet for deres fokus på talent og teknologi, siger Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Det er anden gang, der bliver overrakt en Temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2017.  Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen. I år uddeles den virksomhed, som har udvist et stærkt fokus på sammenspillet mellem talent og teknologi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.27