23948sdkhjf

Staalcentrum sætter fokus på hygiejnisk design

Danske leverandører til fødevare- og procesindustrien kan møde Andy Timperley fra EHEDG på to møder i november.

Hvilket certifikat er bedst at have, 3-A eller EHEDG og hvorfor?

Det spørgsmål er omdrejningspunktet for netværket Staalcentrum, som har som mål at udbygge Danmarks styrkeposition inden for teknologier til produktion af sikre fødevarer og andre produkter af høj kvalitet. Nu sætter Staalcentrum fokus på svaret.

Staalcentrum oplyser, at netværket i samarbejde med EHEDG Danmark er lykkedes med at hente Andy Timperley til Danmark. Han er central i EHEDG og er samtidig tredjeparts auditør for 3-A Sanitary Standards Inc.

Andy Timperley har ifølge arrangørerne over 25 års erfaring som konsulent for fødevareindustrien inden for hygiejnisk design.

Konkret arbejder han med opgaver som valg af udstyr, systemdesign, problemløsning og hygiejnisk designauditering. Andy Timperley deltager tillige i udvikling af guidelines og testmetoder hos EHEDG samt underviser på kurser om hygiejnisk design for virksomheder, oplyser Staalcentrum.

Andy Timperley giver oplæg på to møder. Det første finder sted tirsdag den 7. november 9.30-14.30 hos Chr. Hansen Natural Colors, Avedøre. Det andet finder sted onsdag den 8. november 9.30-14.30 hos Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia

Andy Timperley vil på møderne give en grundig indføring i de to certificeringsprogrammer. Der vil være god tid til spørgsmål undervejs, og det bliver muligt at tale bilateralt med Andy Timperley, oplyser Staalcentrum.

Der kræves tilmelding og brugerbetaling til de to arrangementer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079