23948sdkhjf

Iscar udvider familien

Iscar udvider nu T-SLOT familien af sporfræsere.

Iscar udvider nu T-SLOT familien af sporfræsere. De nye familiemedlemmer består 50 mm fræsehoveder med 4-12 mm bredde og 12 effektive tænder samt fræsehoveder på 40 mm diameter med 7-10 mm bredde. Herudover udvides med skafter med en ny SP19 not-forbindelse til 50 mm fræsehoveder og nye adaptere til montering af SP13, SP17 og SP19 til den brede vifte af Multi-Master skafter. Disse nye massive hoveder muliggør, ifølge Iscar, bearbejdning af spor i op til 12 mm bredde i et overløb og i en dybde på op til 15 mm.

Iscar oplyser, at alle disse nye fræsere er designet til et bredt område af højproduktiv sporfræsning i forskellige emnematerialer. De nye massive hoveder med henholdsvis 32, 40 og 50 mm diameter og et breddeområde fra 1 til 12 mm er bespændt på skafter med en central skrue.

Hårdmetals skafterne, der også kan vælges, giver ifølge producenten en forbedret stivhed i bearbejdningen, som er en vigtig faktor ved produktiv fræsning af spor ved ustabile forhold som lange udhæng og dårlig bespænding.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094