23948sdkhjf

Hannover fællesstand vil være endnu større

Dansk fællesstand håber på op mod 40 deltagere på næste års industrimesse i Hannover. Messen finder sted i april.

Der er et stykke tid til, men det er nu, beslutningen skal tages, hvis du 23.-27. april næste år skal vise dig frem på Hannover-messen, som er verdens største industrimesse.

Derfor slår arrangørerne bag den danske fællesstand også lige nu et slag for mulighederne ved at udstille i Hannover. Den danske fællesstand findes på undermessen Industrial Supply, og det er Danmarks Generalkonsulat i Hamborg i samarbejde med Center for Underleverandører (CFU) og Industrisamarbejdet under Dansk Industri, som arrangerer fællesstanden.

- Vi har med fællesstanden fået skabt et eksportfremstød, som er vokset fra 18 deltagere i 2012 til 34 deltagere i 2017. Den større danske fællesstand har resulteret i en markant bedre synlighed på messen, siger souschef og sektorekspert Jan Larsen, Danmarks Generalkonsulat i Hamborg.

Arrangørerne bag fællesstanden stiler efter i 2018 at kunne præsentere en stand med 35-40 deltagere, og de vil ifølge Jan Larsen vække stor opmærksomhed i messehallerne.

- De danske forskelligartede deltagere på fællesstanden præsenterer sammen en pakke af produktløsninger i meget høj kvalitet, som er værdsat hos tyskerne. Disse lægger nemlig stor vægt på den høje kvalitet, den gode service og den høje grad af fleksibilitet, som de danske underleverandører tilbyder, siger Jan Larsen.

6.500 udstillere

Med 6.500 udstillere og et besøgstal på mere end 225.000 i 2017 gav Hannover Messe en enestående mulighed for at skabe og udvide sit netværk globalt og på tværs af brancher. Og det benytter flere og flere danske virksomheder sig af.

Ud over tiltrækning af internationale kunder får man også internt meget ud af at deltage på fællesstanden. Virksomheden Steel Products, der markedsfører AAO Steel og DFT Presswork, har været med på den danske fællesstand siden 2012 og oplever sammenhold og fælles forståelse for at øge dansk eksport:

- Vi er en eksportvirksomhed, som eksporterer cirka 90 procent af vores omsætning, heraf cirka 40 procent til Tyskland. Vi er naturligvis med for at knytte nye internationale kontakter og pleje kunderelationer, men også for at netværke med de øvrige danske udstillere, der absolut er en vigtig del af ’fællesstandskonceptet’. Deltagelse på messer og fællesstande har helt sikkert bidraget positivt til opbygningen af virksomheden, siger Jesper Agger, en del af salgsteamet ved Steel Products.

Den danske fællesstand fås ved henvendelse til Danmarks Generalkonsulat i Hamborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172