23948sdkhjf

Opdateret Edgecam sænker tidsforbruget

Med opdateringen Edgecam 2018 R1 slipper man for unødig CAM-regenerering ved hver ændring i sekvenserne under bearbejdning, lyder det fra Edge-Team.

Der er udsigt til store forbedringer af Edgecam 2018 R1, fra Vero Software, som inkluderer tidsbesparende opdateringer til Roughing Cycles til fræsning, drejning og MTM. Derudover er der forbedringer af unødvendig CAM-regenerering.

Særligt sidstnævnte anser Edge-Team selv som værende det vigtigste i den nye opdatering.

Det betyder, at man fremover slipper for, at Edgecam skal regenerere hver gang, der foretages en ændring i sekvens-træet. Når en bruger foretager en redigering til en eksisterende kommando, vil Edgecam 2018 R1 ikke automatisk regenerere de resterende instruktioner.

- Når du redigerer en værktøjskommando, vil der ikke blive nogen regenerering, hvis ændringen ikke har indflydelse på de andre cycles med aspekter som coolant eller high-speed, siger Edge-Teams applikations-ingeniør Martin Lykke.

Sikrere værktøjsbaner
Martin Lykke peger ligeledes på to nye funktioner i Roughing Cycle giver tidsbesparelser i fræsning, drejning og MTM-miljøer.

- Detect Undercut Stock forbedrer den allerede kraftige stock detection kommando ved at analysere tidligere uopdagede områder på stocken. Denne mulighed hjælper med at undgå "luft-spåner", hvilket reducerer bearbejdningstiden - i nogle tilfælde op til halvdelen af tiden, siger Martin Lykke.

Edgecam 2018 R1 indeholder ligeledes Waveform Roughing Strategy, som giver brugerne mulighed for at bestemme radiusstørrelsen, når man bruger helical approach option ved blot at indtaste maksimale og minimale værdier, hvilket vil hjælpe værktøjets tilgang til emnet.

Kan spare tid
Automatic Collision Detection er blevet tilføjet til Rough Turning Cycle. I tidligere versioner af softwaren var det nødvendigt at anvende profile extensions manuelt for at undgå kollision.

Brugerne behøver ikke længere at gøre det selv, og derved vil der spares tid, når man opretter CAM-instruktionerne, lyder det fra Edge-Team. En yderligere fordel er, at den nye funktion kan bruges til at producere sikrere værktøjsbaner i Strategy Manager.

Supporterer dybdehulsbor
Edgecam 2018 R1 supporterer deep hole drilling - også kendt som gun drilling. Den nye strategi giver brugeren mulighed for at kontrollere boringens indgangs-, udgangs-, og mellemliggende betingelser.

- Dette vil være særligt vigtigt, hvor specialfremstillede dybdehulsbor (gun drills, red.) anvendes, og processen kræver absolut præcis NC-kode, påpeger Martin Lykke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221