23948sdkhjf

Ny maskine skærer både rør og profiler

Den nye Amada ENSIS-3015AJ RI fiberlaserskærer med dens rørskæreanordning (RI) og integreret materialemåling tillader nu også laserskæring af rør og profiler.

Systemet fra Amada er baseret på den anerkendte Amada Ensis-strålekilde. Den nye Ensis-3015AJ RI er Amadas nyeste laserskærer baseret på den gennemprøvede Ensis-fiberkilde, oplyser Amada.

Som en logisk videreudvikling af Amadas FO-3015M2 RI CO2-laser, tilbyder den en højere effektivitet, øget hastighed og ekstraordinær skærekvalitet. En helt ny funktion er profil- og rørskæring i form af det innovative roterende indeks (RI). Det tillader hurtig, enkel og præcis bearbejdning af rør og andre profiler. 3kW-fiberlaseren med Amadas variable strålekontrol tilpasser sig automatisk materialets specifikke type og tykkelse og skærer stål, rustfri stål og ikke-jernholdige metaller som aluminium, kobber, messing eller titanium. Desuden er det rørskæreanordningen re-designet og optimeret til Ensis, samt udstyret med en ny generation af røraksen. Dette forbedrer hastigheden og præcisionen, mens den optimerede rørføring sikrer praktisk talt ridsefri håndtering.

Optimerede og enkle processer
Den nye integrerede måleenhed til hurtig og præcis opmåling af emner gør det muligt at bearbejde rør og profiler på Amada Ensis-3015AJ RI på en nem og effektiv måde. Det er ikke længere nødvendigt for at skifte linser, og dysen skiftes automatisk. Derfor tillader Amada Ensis-3015AJ RI en næsten afbrydelsesfri produktion, der kombinerer høje hastigheder med optimal skærekvalitet.

Systemets øvrige udstyr omfatter praktiske skydedøre på maskinens langside samt en opsamlingsbakke til de afskårne rør og profiler. Funktionerne sikrer optimal adgang til maskinen, samtidig med at der gives en pålidelig beskyttelse mod refleksioner og slagger.

Automatiseret til endnu højere ydeevne 
Den nye AMNC 3i-styring er ifølge Amada endnu nemmere at bruge med simpel intuitiv betjening, der minimerer opstillingstider og løbende evaluerer maskindata. Den allerede fremragende økonomiske effektivitet i Amadas Ensis 3015AJ RI kan yderlige øges med en af de mange automationsmuligheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079