23948sdkhjf

Dobbelt op for Timesavers og Eagle

Vækst præger Timesavers Nordic og Eagle Scandinavia, som i fællesskab har åbnet nyt udstillingslokale i Assentoft ved Randers.

Verdens hurtigste fiberlaser fylder godt op i det nye 250 kvadratmeter store showroom sammen med et par multifunktionelle slibemaskiner.

Vi er på besøg hos Timesavers Nordic og Eagle Scandinavia, som den 7. og 8. december indviede deres nye fælles showroom i Randers. Eagle og Timesavers gik i 2016 sammen om salg og markedsføring i Danmark. Direktør Claus Grud fra Timesavers tager sig primært af salg, mens direktør Kim Glad fra Eagle varetager teknik og support. Eagle kommer fra Polen og producerer fiberlasere, hvoraf flagskibet er 12 kW fiberlaseren iNspire - verdens hurtigste af slagsen ifølge Eagle. Timesavers er hollandsk og producerer slibemaskiner, der også kan afgrate og afrunde hjørner med radius 2.

- Vi oplever et meget, meget positivt marked, som gerne vil i dialog med os, sagde direktør Kim Glad fra Eagle Scandinavia under åbent hus-arrangementet.

Og den udmelding er der hold i, for i år har Eagle solgt fire fiberlasere, mens Timesavers har solgt 23 forskellige slibemaskiner til danske kunder.

- Vi har faktisk solgt dobbelt så mange maskiner, som vi havde budgetteret med, så vi har ikke noget at klage over, sagde Claus Grud.

Vil snuppe markedsandele
Og det er de gode salgstal, der nu har fået makkerparret til at gå videre med samarbejdet med det fælles showroom, der er nyrenoveret fra gulv til loft.

- Før skulle kunderne køre til to forskellige adresser for at se vores maskiner - i Hedensted og Randers. Nu er de samlet på én adresse, hvor kunderne også kan få demonstreret maskinerne. Det styrker vores salgsarbejde og vil nok også give en eller anden form for synergieffekt, påpegede Claus Grud.

Timesavers går efter at holde det samme salgstempo i det nye år, mens Eagle målrettet vil gå efter at snuppe yderligere markedsandele fra konkurrenterne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109