23948sdkhjf

Blaaholm optimerer Vestas-fabrik

De sidste bolte er spændte på de 10 sæt 90T Blaaholm rullebukke, der skal leveres til Vestas Towers i Pueblo, Colorado i januar måned. De 90T rullebukke, som har fyldt den nye produktionshal i Blaaholm, skal anvendes i produktionen for overfladebehandling af vindmølletårnene.        

De 10 sæt Blaaholm rullebukke (Low Built) skal erstatte eksisterende nedslidt udstyr i den nuværende produktion. Blaaholm 90T rullebukke er designet efter Vestas kravspecifikationer og speciallavet, således at der samtidig indføres en række kost-effektiviseringer i Vestas’ produktion, skriver Blaaholm i en pressemeddelelse.

Vestas ønskede samtidigt, at de nye rullebukke skulle kobles på de eksisterende styringer, fordi de ønsker at bibeholde disse. Komponenter som motorer og stik er udvalgt efter den eksisterende styring, og komponenterne er godkendt i forhold til gældende amerikanske regler og normer indenfor elsikkerhed samt eksplosionsfarlige miljøer. Adskillige parametre er indarbejdet i designet af rullebukken, så der sikres nem adgang til udsatte dele og optimale forhold under service og vedligehold.    

I samme løsning leverer Blaaholm et tillæg til de eksisterende styringer. Tillægget til styringen sikrer ensartet malehastighed og samme kvalitet, uafhængigt af de forskellige typer rullebukke, der anvendes i produktionen, og samtidig uafhængigt af, hvilken operatør der arbejder i produktionen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141