23948sdkhjf

Det sker: Få mere ud af CNC-maskinerne

Flextek og Edge-Team inviterer kunder og andre interesserede virksomheder fra den industrielle branche til nytårskur den 5. januar, hvor CNC maskiner, spåntagende bearbejdning og CAM strategier er i fokus.

Med fokus på, at kunderne skal have mere ud af deres CNC-maskiner, har maskinleverandøren Flextek og CAD/CAM-leverandøren Edge-Team iværksat en række fælles initiativer, der skal give værdi til kunderne og styrke synergien i samspillet mellem maskine og strategier.

De fælles initiativer skydes i gang med en nytårskur, hvor Flextek og Edge-Team inviterer kunder såvel som andre virksomheder, der er interesserede i at se og høre nyheder indenfor CNC-maskiner og bearbejdning.

Nytårskuren kommer til at foregå hos Flextek i Hedensted fredag den 5. januar.

Skaber værdi
- Vi skal fejre årsskiftet og det gode samarbejde samt sætte fokus på samspillet mellem maskine og CAM-strategier, lyder det fra arrangørerne.

Til arrangementet kan deltagerne se live bearbejdning af et emne på en Okuma-maskine.

Flextek og Edge-Team kommer begge med indslag, så deltageren vil høre nærmere om både maskinen samt programmeringen. Desuden vil de få indblik i udvikling og nyheder i 2018.

Moderne bearbejdningsmetoder
Flextek åbner på dagen op for deres showroom i Hedensted. Her præsenterer de deres CNC-drejebænk, LB3000 EXⅼⅼ MYW 800 fra Okuma. Interesserede kan komme og opleve sammenspillet mellem maskinen og strategier/Post-Processor, når Flextek sammen med Edge-Team vil demonstrere deres nyeste bearbejdningsmetoder på emnet.

Fuld kontrol over maskinen
Edge-Team vil under nytårskuren vise, hvordan man med rette programmering og CAM-strategier får det bedste ud af maskinen. De vil præsentere den nyeste teknologi indenfor bearbejdningsstrategier.

- Vi har fokus på, hvad der skaber værdi for kunderne. Netop det at have fuld kontrol over maskinen og hurtig beregning af værktøjsbaner. Og så handler det her også om netværk. Derfor inviterer vi til nytårskur i samarbejde med Flextek, så produktionsvirksomhederne kan mødes med hinanden og med os, lyder det fra Ken Nicolai Ingstrup fra Edge-Team.

Arrangørernes nytårsforsæt
- Vi vil benytte lejligheden til at komme i en tættere dialog med produktionsvirksomhederne, siger Torben Trap Friis fra Flextek om arrangementet, og påpeger, at der vil være mulighed for at tale med tekniske specialister i forhold til spørgsmål vedrørende maskiner, programmering og værktøjsbaner.

Ud over de faglige indslag vil der være en lille nytårstale med virksomhedernes nytårsforsæt for 2018 samt informationer om kommende fælles initiativer.

Tilmeldingen til arrangementet skal ske inden onsdag den 3. januar 2018 på lkg@edge-team.com eller mnb@flextek.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078