23948sdkhjf

DMG sætter spot på additiv fremstilling

Additiv fremstilling er en del af det omfattende program, når DMG Mori inviterer danskere til åbent hus og teknologidage på fabrikken i tyske Pfronten. Turen finder sted fra 30. januar til 1. februar.

DMG Mori slår fra 30. januar til 1. februar dørene op til åbent hus og teknologidage i Pfronten, og der er arrangeret fællestur fra Danmark.

Deltagerne på turen vil blive præsenteret for 70 maskiner samt stribevis af nye teknikker og løsninger.

Og med i den 8.500 kvadratmeter store udstillingshal er også DMG's løsninger til additiv fremstilling.

Det gælder Lasertec 3D hybrid-serien, som bliver lavet i netop Pfronten. Maskinerne bygger emner op ved smeltning af metalpulver via laseren. 

Også Lasertec 65 3D, som produceres i Pfronten, har været vigtig for DMG Mori, når det handler om additiv produktion. Maskinen giver mulighed for kombination af lasersmeltning og bearbejdning i samme opspænding af emnet..

DMG Mori fremhæver, at det under besøget i Pfronten også vil være fokus på automation, hvor man kan se muligheder for eksempel med Gantry-loader på disse drejebænke CLX350, NZX2000STY3, NRX2000MC, NLX2500SY.  

Der vil ligeledes være PH150-automation på disse bearbejdningscentre: CMX70U, DMU50, DMU65monoBLOCK.

Turen til Pfronten rummer to overnatninger, forplejning, netværksarrangementer og fuldt program alle dage. Der opkræves deltagergebyr, og der er stadig ledige pladser, oplyser DMG Mori i Danmark. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.363