23948sdkhjf

Flextek-direktør ser optimistisk på 2018

Flextek har vendt underskud til overskud. Kunderne investerer, og direktør Peter Jørgensen ser optimistisk på 2018.

Maskin- og robotleverandøren Flextek er ved at komme ovenpå efter et 2017 med underskud.

- Vi har haft et oprydningsår, hvor vi har arbejdet med at få omkostninger og indtægter til at hænge sammen. Det har betydet, at vi har måttet afskedige nogle folk, men når vi når hen forbi første kvartal, så forventer jeg, at vi kører med overskud, siger administrerende direktør Peter Jørgensen. Han tiltrådte som direktør for Flextek 1. april 2017.

- Vi er 55 medarbejdere nu, og lige i øjeblikket er vi i gang med at udvide salgsstyrken igen. Stort set alle vores kunder er optimistiske, og vi har rigtigt mange forespørgsler i øjeblikket. I øjeblikket har vi fire stillingsopslag. Så vi er meget positive med hensyn til 2018, siger han.

Peter Jørgensen mødte mange af kunderne forleden, da Flextek holdt nytårskur i Hedensted sammen med Edge-Team.

En del af oprydningen i Flextek og CNC.dk har bestået i at flytte CNC.dk fra Vejle og ind sammen med Flextek i Hedensted.

- Så nu deler vi lager og administration, siger Peter Jørgensen.

CNC.dk har specialiseret sig i Siemens- og Heidenhain-styringer til CNC-maskiner.

Satser på robotter
Peter Jørgensen og Flextek udvider sin satsning på automation og robotter. Flextek arbejder med Motoman-robotter.

- Vi uddanner flere af vores teknikere i robotteknologi, dels ved Motoman i Danmark og dels i Motomans europæiske uddannelsescenter i Tyskland. Så en langt større andel af vores 35 teknikere vil få viden om robotteknologi, siger Peter Jørgensen.

Peter Jørgensen var før jobbet hos Flextek direktør for DeLavals danske afdeling i Kolding. Han er maskinmester og har arbejdet med automation i hele sit professionelle liv.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109