23948sdkhjf

Ny underleverandør i det nordjyske

To tidligere kolleger har startet egen virksomhed i Pandrup.

LBS Staal er navnet på den nye underleverandør, som holder til på Hjulmagervej 11 i Pandrup.

Til daglig er det Preben Lausten og Lasse Have Nielsen, der leder virksomheden, de to er også medejere.

Og det er et erfarent makkerpar – både hvad angår erfaring fra industrien, men også når det gælder kendskabet til hinanden.

- Vi har arbejdet sammen i 14 år efterhånden, siger Lasse Have Nielsen, der blandt andet har arbejdet sammen med Preben Lausten hos Danish Laser Technology i Aalborg.

Fokus på laserskæring
Det er laserskæring, buk og svejsning, der er centralt i deres nye virksomhed. Maskinparken består til at begynde med af en Trumpf 5030-laserskærer på 6 kw og en skærekapacitet på 1.500x3.000 mm. Dertil kommer en Trumpf Trubend 5230-kantbukker, en Costa MD5 afgrater samt diverse svejseudstyr.

- Det er primært omkring laserskæreren, at vi vil hente vores kunder, men en del kunder efterspørger også noget buk og svejs i tilknytning til skæringen, forklarer Preben Lausten.

Maskinparken kan både arbejde i rustfri, stål og aluminium.

- Vi henvender os som udgangspunkt til maskinbyggere, både lokalt og nationalt. Vi vil gerne have både små og store ordrer. Vi går efter at få mange forskellige kunder lyder det fra Preben Lausten.

Overvældende start
Selv om virksomhedens CVR-nummer er dugfrisk, er der allerede fuld fart på maskinerne på fabrikken i Pandrup.

- Vi har drønende travlt og havde ikke drømt om, at vi skulle få så god en start. Ordrerne er næsten kommet af sig selv. Vi har ikke opsøgt noget selv, men bare slået det op på LinkedIn og Facebook, hvor folk har fundet os. Nogen er også bare stoppet op ved fabrikken og gået ind for at kigge, og så har vi fået en ordre ud af det, supplerer Lasse Have Nielsen.

Indtil videre er der syv ansatte plus en indlejet medarbejder, men håbet er selvfølgelig, at det kan blive til flere.

- Vi mangler nok et par stykker mere allerede nu. Det vi mangler mest nu er en til at programmere vores laserskærer, siger Preben Lausten.

Både han selv og Lasse Have Nielsen er her i begyndelsen særdeles aktive i produktionen, men planen er, at de på sigt skal bruge en del af deres tid på opsøgende salg.

- Og så er næste skridt ellers, at vi skal have en mere normal hverdag. Vi arbejder 15 timer om dagen, så vi skal have nogle flere medarbejdere, og vi skal have vores maskiner op at køre i nogle flere skift, lyder det fra de to ejere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093