23948sdkhjf

Tyske industrikunder får laserskåret rør på Fyn

Skovsager Groups deltagelse på den danske fællesstand på Hannover Messe sidste år har givet tyske kunder til virksomhedens 8 kW rørlaserskærer på Fyn. Det er stadig muligt at få plads på fællesstanden.

Skovsager Group på Fyn er med på den danske fællesstand på Hannover Messe, når messen ruller fra den 23.-27. april 2018.

Sidste år var den fynske specialist i stål og aluminiumsløsninger også med på den danske fællesstand, og det gav pote i form af fire-fem nye kunder i Nordtyskland. Det er kunder, der udnytter de kompetencer, som Skovsager Group tilbyder gennem selskabet Quicktube.

Gigantisk rørlaser
Quicktube fik sidste år installeret en gigantisk 8 kW rørlaserskærer, som i 3D kan skære rør og profiler på op til 15 meter med diameter op til 355 millimeter. Selve maskinen er 37 meter lang.

- Det er den nye fiberrørslaser, som trækker 80 procent af interessen, og det er fiberrørlaseren, som har givet os kunder i Nordtyskland, siger Otto Alstrup, som er salgschef i Skovsager Group.

LÆS også: Stadig plads på fællesstand

Det er både laserens størrelse og præcision, der gør den attraktiv. Med fiberrørlaseren er det nemlig muligt at skære 30-70 procent af den normale efterbearbejdning væk, eksempelvis når der skæres i HEB- og IHE-bjælker til byggeri og offshoreindustri. Det er emner, der på fiberlaseren kan skæres så præcist, at de kan klikkes sammen ude på byggepladsen.

- Vi har den største af den her type rørlaserskærere i Nordeuropa, og vi vurderer, at vores potentielle område for kunder til maskinen rækker ned til Hannover. For med den her type emner spiller logistik naturligvis også en rolle, når kunderne kommer alt for langt væk, siger salgschefen, som ser frem til at deltage på den danske fællesstand på Hannover Messe igen til april.

- Skovsager Group har aldrig deltaget på messer i Tyskland, men vi besluttede, at Industrial Supply 2017 for underleverandører på verdens største industrimesse, Hannover messen, skulle være den første. Formålet med messedeltagelsen var sondering af muligheder for virksomheden på det nordtyske marked, siger salgschefen, som er yderst tilfreds med resultatet.

Meget synlig fællesstand
Det er det danske generalkonsulat i Hamborg, Center For Underleverandører og Industrisamarbejdet, der står bag fællesstanden på Hannover Messe.

- For os hos Skovsager Group var det en meget positiv oplevelse at deltage på fællesstanden af flere grunde. Alle praktiske opgaver blev i stort omfang varetaget af arrangørerne, og vi skulle stort set kun stille vore produkter op på standen, siger Otto Alstrup.

Han peger samtidig på, at den meget synlige fællesstand gjorde, at rigtig mange interesserede potentielle kunder kom hen på standen.

- Deltagelsen af de mange danske virksomheder gjorde, at vi også fik opbygget et rigtig godt netværk med danske industrielle virksomheder, og på messen kunne vi hjælpe hinanden med at sende potentielle kunder hen til hinanden. Efter min mening bidrog dette helt klart til at få nogle ekstra leads med hjem, som vi ikke havde fået ved at stå på egen stand, siger Otto Alstrup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078