23948sdkhjf

Billedserie: 400 gæster tjekkede ind i Spånligaen

Spåntagning på højeste niveau var i fokus på Spånligaen hos DAMRC i Herning i sidste uge.

Tre dage med knald på maskinerne og fuld fokus på spåntagning.

Det var menuen, da Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, i Herning inviterede til årets udgave af Spånligaen i sidste uge.

Her var der avanceret spåntagning på programmet, og omkring 400 gæster dukkede op. Det var lidt mindre end forventet, men de fremmødte fik til gengæld fuld valuta for at være dukket op i centeret på Sandagervej i Herning.

Programmet ved Spånligaen er en cocktail af klassisk husmesse krydret med demonstrationer ved maskinerne og faglige indlæg i undervisningslokalet med fokus på optimeret bearbejdning i hårde materialer, industri 4.0 og kontrol over skæredata.

Parløb ved maskinerne
Ved demonstrationerne blev der kørt parløb på den måde at forstå, at maskinproducenter, værktøjsleverandører og softwareudbydere var på hold sammen.

Det setup så gæsterne ud til at tage godt imod, for der var godt fyldt op med gæster ved de kørende maskiner.

DAMRC grundlagt i 2010
DAMRC blev grundlagt tilbage i 2010 af Aarhus Universitet, AMRC, Boeing, CenSec, Danish Aerotech, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Herning Kommune, Kyocera Unimerco, Multicut, Region Midtjylland, Terma og Vestas.

I 2014 åbnede DAMRC’s Teknologicenter på Sandagervej i Herning med støtte fra Herning kommune og en række maskinleverandører. Centeret omfatter i dag mere end 1.700 kvadratmeter værksteder, laboratorier, undervisningsfaciliteter og kontorer og har i dag mere end 70 industrivirksomheder, forskningsinstitutioner samt maskin- og teknikleverandører på medlemslisten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219