23948sdkhjf

West-Marine reducerede omkostninger med 70 procent

West-Marine indledte et samarbejde med ingeniørvirksomheden R&D for at identificere produktionsfejl på deres Safe-Transfers.

West-Marine overgik for et år siden til en ny produktionsteknik af deres Safe Transfer baskets, som har til formål at sikre hurtig og sikker flytning af mennesker mellem offshore-installationer, borerigge og skibe. Det skriver R&D i en pressemeddelelse.

Siden har de modtaget reklamationer på deres Safe Transfer basket fender, hvor de ikke har været i stand til at lokalisere årsagen.

Derfor valgte de at få udarbejdet en tredjepartsrapport af ingeniørvirksomheden R&D for at få identificeret mulige årsager og løsninger til produktfejlen. Resultatet af samarbejdet er en optimeret produktionsteknik, som forbedrer deres Safe Transfer basket’s holdbarhed samt reducerer produktions- og vedligeholdelsesomkostninger med 70 procent. 

- Vi modtog en række reklamationer på vores Safe Transfer basket fender fra de asiatiske lande, hvor de oplevede, at gummiringen skiftede farve fra orange til brun inden for et år. Eftersom vi ikke umiddelbart kunne udbedre fejlen, valgte vi at få R&D til at udarbejde en tredjepartsrapport, hvor vi fik belyst mulige årsager og løsninger samt udbedring af fejl på de eksisterende Safe Transfer basket fender, udtaler Henrik Madsen, offshore service manager & HSEQ manager hos West-Marine, og fortsætter:

- Samarbejdet med R&D har betydet, at vi ikke kun har fået skabt et grundlag for, hvordan vi løser problemet, men også en væsentlig reduktion af vores produktionsomkostninger fremadrettet. 

Øjenåbner for West-Marine
West-Marine har ikke tidligere benyttet sig af eksterne ressourcer, men samarbejdet med R&D har belyst, hvordan eksterne kompetencer kan bidrage med værdi i form af blandt andet nytænkning og dynamik.

- Vi har oplevet en øget værditilførsel, da R&D har budt ind med nye løsninger og kompetencer, som har styrket vores forretning yderligere. Det har været en øjenåbner at bruge eksterne ressourcer, da vi nu står med et produkt, som er billigere at udvikle og producere. Det var vi ikke kommet frem til på egen hånd, da vi ikke ser produktet fra samme vinkel som udefrakommende. Selvom det er en omkostning at gøre brug af ekstern viden, så har de været minimale i forhold til resultatet, siger Henrik Madsen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078