23948sdkhjf

Kæmpe interesse for Industri 4.0 konference

Der var fuldt hus torsdag i IDA-huset i København, hvor fremtidens industriproduktion og Industri 4.0 var på programmet.

Interessen for Industri 4.0 stiger.

Og det gælder ikke mindst interessen for at komme tættere på, hvordan man ude i virksomhederne konkret skal forholde sig til det, der på mange måder er blevet et meget overordnet og lidt fortærsket begreb.

Interessen var synlig i går hos IDA, hvor mere end 400 gæster havde tilmeldt sig konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens Intelligente Industri". De mange gæster mere end fyldte den store konferencesal på Kalvebod Brygge, der dog kun blev brugt til intro og velkomst.

For derefter gik det løs i fire spor i fire lokaler på konferencen, der forsøgte at få bragt Industri 4.0-begrebet ned på jorden. Den mission lykkedes blandt andet for direktør for Danfoss Heating, Lars Tveen.

Han lagde kortene på bordet og fortalte åbent, hvordan Danfoss i forhold til produktudvikling i dag er tvunget til at samarbejde tæt med virksomheder som Google, Amazon og Apple.

Det samarbejde sikrer, at Danfoss' produkter også spiller sammen med de mønstre, forbrugerne har, når de i stigtende grad styrer deres varmeforsyning og tablets og mobiltelefonen.

I Jern & Maskinindustrien, der udkommer den 9. februar, kan du læse meget mere om Industri 4.0 og om konferencen i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109