23948sdkhjf

Klar til kabel, tråd og rør i lange baner

Mere end 70.000 gæster forventes at komme til årets udgave af dobbeltmessen Wire & Tube 2018 i Düsseldorf i april.

Står der tråd, kabler og rør på menuen, så er der grund til at sætte kursen mod Düsseldorf den 16.-20. april.

Her afholder Messe Düsseldorf de to messer Wire 2018 og Tube 2018 side om side.

Det er optimisme, der præger branchen lød det på et pressemøde i Stockholm forud for messen, for det globale investeringsklima er godt i øjeblikket.

Messen finder sted på et areal, der dækker i alt omkring 110.000 kvadratmeter, og der forventes cirka 70.000 internationale besøgende, som på Wire vil kigge på maskiner og anlæg til fremstilling og forarbejdning af tråd, værktøj og hjælpematerialer til procesteknologi samt materialer, specialtråd og kabler. Derudover præsenteres det nyeste nye på områderne måle-, styre- og reguleringsteknik såvel som prøvningsteknik og specialområder.

Der vil i 2018 være endnu større fokus på glasfiberkabler end hidtil. Det er på den måde, Messe Düsseldorf reagerer på den stigende anvendelse af glasfiberkabler i energisektoren, byggeindustrien og kommunikationsbranchen, lyder det fra messearrangørerne.

Rørmessen Tube viser maskiner og anlæg til rørproduktion og rørbearbejdning såvel som råmaterialer, rør og tilbehør og brugt materiel. Messen byder også på værktøj til procesteknologi, hjælpematerialer, måle-, styre-. regulerings- og prøvningsteknik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093