23948sdkhjf

En maskine for specialister

Tyske Kuhlmeyers nye slibemaskine er en manuel langbåndssliber, som kunderne nu kan teste hos Timesavers Nordic.

Kuhlmeyer EBSC er en flytbar og kompakt maskine, der er bygget med ét slibebånd. Målgruppen for langbåndssliberen er virksomheder, som for eksempel skal slibe de overskydende svejsesøm væk fra kanterne på kasser og kabinetter eller give stålbordpladen et flot look.

- Maskinen henvender sig til specialister, som lægger vægt på finish, og som arbejder med mindre serier. Og så fås den til en overkommelig pris, siger sælger Casper Grud, Timesavers Nordic, fra showroomet i Randers, som virksomheden deler sammen med Eagle Scandinavia. Casper Grud er salgsansvarlig for Kuhlmeyer.

På det slibetekniske område har Timesavers Nordic indgået aftale med leverandøren Hermes Schleifmittel, som også tilbyder ingeniørmæssig rådgivning og knowhow.

Slibemaskinen fås med to optioner: Den ene er et afgratnings- og kantbrækningsaggregat, den anden er en løsning, der sikrer, at maskinen også kan bruges til slibning af aluminium.

Til trods for at Kuhlmeyer EBSC først blev præsenteret som produktnyhed i slutningen af 2017, har Timesavers Nordic allerede solgt to modeller til danske kunder.

Kuhlmeyer har et stort program af slibemaskiner og har blandt andet en automatiseret model, der kan affræse med 45 grader, 10 mm i dybden og med en hastighed på 1,5 meter i minuttet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079