23948sdkhjf

Mazak forbedrer produktiviteten

Yamazaki Mazak lancerer to nye vertikale bearbejdningscentre til det europæiske marked. De retter sig specifikt mod underleverandøren.

 VCN-530C fra Yamazaki Mazak er et europæisk bygget vertikalt bearbejdningscenter med 18.000 rpm fræsespindel. Højhastighedsspindelpakken indeholder køling på kuglespindlerne i X-, Y-Z-akserne, som er komplimenteret af Mazaks Intelligent Thermal Shield for at sikre maskinens nøjagtighed.

Med et arbejdsbord på 1.300x550 mm er der i følge Yamazaki Mazak stor frihedsgrad samt  med ilgangshastigheder på op til 42 meter/minut, fremragende accelerations- og decelerationsfunktioner, og med en hurtig spån til spån-tid på 2,8 sekunder reduceres cykeltiderne væsentligt.

Producenten fremhæver ligeledes, at tilgængelighed til maskinens opspændingsplan opnås med to brede døre, og så sikres maskinens stabilitet med lineære rulleføringer på alle akser. VCN-530C er også udstyret med SmoothG CNC-styringen.

VCN-430A har samme avancerede bearbejdningskapacitet som VCN-530C, men med et mindre arbejdsbord på 900x430 mm.

Mazaks VCN-maskiner kan alle være forbundet med Mazaks Industry 4.0-infrastruktur: Ismart Factory-konceptet, der blev lanceret på EMO 2017 i Hannover. Teknologien har til formål at lette udveksling af data mellem produktionen og ledelse i virksomheden således, at produktiviteten enkelt visualiseres.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093