23948sdkhjf

Se kortet: Tæt på 350 CE-mærkede smedevirksomheder

Arbejdsgivernes liste er blevet opdateret.

Arbejdsgivernes liste over CE-mærkede virksomheder bliver mere og mere udbredt. Listen, der dækker over virksomheder, som har den obligatoriske CE-mærkning - EN 1090 - for bygningsstål, er nu på 348 virksomheder.

Der er kommet cirka 50 nye virksomheder til på et halvt år, mens der er forsvundet omkring 30 aktører af forskellige årsager.

Potentialet er dog ikke mere end halvvejs udnyttet. For industrikonsulent Svend Bondo, Arbejdsgiverne, ser et potentiale på 600-700 virksomheder.

Kigger ind i maskinrummet
Brancheorganisationens CE-netværk holder sit næste netværksmøde 15. marts hos Arbejdsgiverne i Odense. Her mødes auditører og rådgivere. Der har netop været netværksmøde for de certificerede virksomheder, og ønskerne derfra bliver nu forelagt auditører og rådgivere.

- Vi har ændret fokus på vores møder, så vi koncentrerer os mere om produktionsdelen og i at optimere processerne, så det bliver billigere at producere, siger Svend Bondo.

Industrikonsulenten fortæller, at nyt på Arbejdsgivernes liste er, at man kan se, hvornår virksomhedernes første certificering var, og hvilken dato virksomheden sidst er certificeret.

Her kan CE-mærkede producenter af bygningsstål tilmelde sig listen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099