23948sdkhjf

AAO Steel: Hannover Messe giver unik kontakt til kunderne

Specialisten i koldformning af plader er med på fællesstanden, når Hannover Messe ruller senere i april. Muligheden for at vise konkrete emner frem til kunderne giver pote.

Når der blæses op til årets ugave af Hannover Messe er Horsens-virksomheden AAO Steel med på fællesstanden. AAO Steel har været på messen i årtier, og de sidste fem år har det været som deltager på fællesstanden.

- Der bliver lavet færre aftaler på messerne end tidligere, men for os handler det om kontakten til kunderne. På messerne får vi mulighed for at tale med nogen, der aktivt har søgt os. Her er det ikke os, der skal banke på hos kunderne, siger salgschef hos AAO Steel, Stephan Kirk.

Eksport fylder 85 procent

Horsens-virksomheden er underleverandør med speciale i koldformning af metalplader og fremstilling af de nødvendige værktøjer. Kunderne er producenter af landbrugsudstyr, udstyr til procesindustrien og aktører i den automotive industri med lastbiler som omdrejningspunkt.

Læs også: 10. april er sidste udkald til fællesstand på Hannover

85 procent af produktionen går til eksport, og derfor spiller de udenlandske messer også en afgørende rolle i arbejdet med nye kunder.

- Vi viser mange produkteksempler frem på messerne, og vores emner trækker opmærksomhed. Folk i denne her branche sætter pris på, at de kan se, hvad vi laver, og vores produkter taler for sig selv, siger salgschefen, som blot skal have en eller to af de rigtige kontakter og leads med hjem fra Hannover for at betegne messen som en succes.

Og potentialet for at møde de rigtige specielt tyske eller svenske kunder er stort.

- På en messe viser du jo dine ting frem til mennesker, som kommer på messen, fordi de reelt er på jagt efter en leverandør. De har taget det aktive valg, at de bruger resurser på at komme på messen, og det er et godt udgangspunkt for begge parter, siger Stephan Kirk.

Som udgangspunkt er der på Hannover Messe håb om kontakter med tyske og svenske kunder, men der er ingen geografisk grænse, og sproget bør heller ikke blive et problem. For de to-tre ansatte, der er på AAO Steels stand under messen, kan tage en dialog på engelsk, tysk, dansk, svensk, norsk og også ungarsk.

- Vi forventer, at vi kommer fra Hannover med nogle interessante leads, og kan vi finde en eller to nye kunder, så er det en succes. Markedet er opadgående, og vi kan godt mærke, at der sker mange ting lige nu, siger Stephan Kirk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065