23948sdkhjf

Lemvigh-Müller vil udvikle robotter til byggeriet

Lemvigh-Müller er sammen med Blue Ocean Robotics ved at afdække mulighederne for robotter i byggeriet og hos Lemvigh-Müller selv.

Grossistvirksomheden Lemvigh-Müller og robotfirmaet Blue Ocean Robotics er godt i gang med et samarbejde, der kan munde ud i en række robotter til byggeindustrien.

- Vi er i gang med at afdække, hvilke muligheder, der er internt i vores virksomhed. Det næste skridt er at tænke i, om der kan udvikles nogle robotter til de de virksomheder, som vi handler med, siger Morten Trolle, administrerende direktør for Lemvigh-Müller.

- Vi kunne måske blive et samlingspunkt for robotter til byggeriet. Når man havde brug for en robot til et bestemt formål, kunne man leje en robot hos os i den periode, man havde brug for. Jeg tænker, at vi kun lige er i starten af byggeriets brug af robotter. Der er jo mangel på arbejdskraft i byggeriet, så kunne man have en medarbejder, der styrede tre robotter i stedet for at have 10 medarbejdere på pladsen, så tror jeg det ville være interessant for mange firmaer. For vores egen arbejdsplads vedkommende handler det meget om arbejdsmiljø og om at fjerne belastende arbejdspladser, siger Morten Trolle.

Han forventer, at Lemvigh-Müller og Blue Ocean Robotics vil have afdækket mulighederne i løbet af i år, og at man så eventuelt kan gå i gang med konkrete robotprojekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109