23948sdkhjf

KJV vil nappe markedsandele på skærende værktøj

KJV-direktør Henrik Løftgaard har store forventninger til salget af Iscars nye skærende værktøjer.

Det nye omfattende LogiQ-program af skærende værktøj fra Iscar skal være med til at booste værktøjsproducentens markedsandel i Danmark og styrke KJV’s plads yderligere på markedet for skærende værktøj til metalindustrien.

Sådan lyder det klare budskab fra KJV-direktør Henrik Løftgaard, som forventer, at de nye værktøjer fra den israelske producent vil udbygge den vækst, som KJV allerede har på området for skærende værktøjer.

Der er tale om den største lancering fra Iscar i fem år.

- Det er en helt ny linje af produkter på de skærende værktøjer, som Iscar har udviklet her, og det er med til at styrke KJV’s position indenfor spåntagning. Samtidig understreger denne her lancering, at Iscar konstant udvikler nye produkter, og her handler det om high feed, og det handler om, at du kan køre hurtigere med dine værktøjer, siger Henrik Løftgaard.

Der lanceres cirka 50 nye produkter, og Henrik Løftgaard blev først præsenteret for det nye program under en rejse til Iscar i Israel i december sidste år. KJV havde så efterfølgende formået at få dele af de nye værktøjer med over til Masentia, så man under Masentia Machining kunne fejre en lille Danmarkspremiere.

- Det er en kæmpe produktion, der er bygget op her, og det kræver virkelig meget udvikling, siger Henrik Løftgaard, som vurderer, at de nye værktøjer passer rigtig godt til de danske metalvirksomheder.

- Det kræver en moderne maskinpark at køre med de her værktøjer, og i Danmark er vi netop kendt for at have en ny og opdateret maskinpark, siger direktøren med henvisning til potentialet for at øge produktiviteten og kvaliteten ved brug af de nye værktøjer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234