23948sdkhjf

Gnisten gives videre til Henning

Henning Møller Sønnichsen er klar til at overtage ansvaret for gnistområdet hos Masentia.

Henning Møller Sønnichsen er service- og applikationsingeniør på gnistområdet hos Masentia, men inden længe er han leder af området. Det sker, når produktchef Poul Erik Skælbæk går på efterløn midt i maj.

- Jeg håber, jeg kan gå ind og give nogle nye input, og det kunne eksempelvis være på automatisering. Værktøjsmagere har ikke haft tradition for at automatisere, de er vant til at skifte emnet manuelt, men det er muligt at skabe løsninger med robot, siger Henning Møller Sønnichsen.

Vi møder ham til Masentia Maschining foran en CUT P550 fra GF AgieCharmille, som er den gnistmaskine, Masentia sælger flest af. Den bruges til bearbejdning af formværktøj og ikke mindst stanseværktøj.

- Gnist bliver hurtigere og mere præcist, end det har været tidligere, men grundlæggende er teknologien den samme. Vi øger brugervenligheden, siger Henning Møller Sønnichsen, som har været ansat 22 år i Masentia som service- og applikationstekniker og oprindeligt er uddannet værktøjsmager.

Flotte ord med på vejen
Når det handler om at opfylde kundernes behov så godt som muligt, så får den nye gnistchef flotte ord med på vejen af den snart afgående. For Poul Erik Skelbæk leverer 100 procent opbakning til sin efterfølger.

- Vi får ikke en bedre tekniker end Henning, det er der ingen tvivl om, siger Poul Erik Skælbæk, som er begyndt at glæde sig til 17. maj, hvor han har sidste arbejdsdag efter 33 år hos Masentia.

- Det har været en spændende rejse, og vi har altid været med fremme på teknologifronten hos Masentia, siger Poul Erik Skælbæk, der ikke lægger skjul på, at han forventer at komme til at savne sit job.

- Jeg tænker hele tiden på, om jeg får givet det hele videre på den rigtige måde, siger Poul Erik Skælbæk, der hos Masentia har været med til at bygge en bred vifte af partneraftaler op.

Det betyder, at service og forbrugsvarer sælges i en samlet pakke til kunderne.

- Vi har 77 partneraftaler hos Masentia i dag på gnistområdet, og 85 procent af de kunder, der har en gnistmaskine fra AgieCharmille, de køber forbrugsvarer hos Masentia. Det gælder både sliddele, væsker, tråd og elektroder, og det gælder om at have en fornemmelse for den brede vifte af vare. Der er jo stadig maskiner fra 1980’erne, der kører i dag, siger Poul Erik Skælbæk,

Masentia har i dag fire teknikere på gnist.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11