23948sdkhjf

Løft dine evner som CNC-programmør

DAMRC arrangerer i samarbejde med Cadsys Tech Center i Horsens et kursus, hvor det gælder om at få løftet evnerne, når det handler om programmering af maskinerne.

Den 22. -25. maj er der mulighed for at få løftet evnerne som CNC-programmør til et niveau, hvor det er muligt at presse maskiner og værktøj til et maksimum via offline programmering. Det sker på et kursus arrangeret af DAMRC i samarbejde med Cadsys Tech Center i Horsens. Kurset er en kombination af teori og praktiske opgaver med fokus på at optimere programmeringen og indkøring på bearbejdningscenteret, der i sidste ende vil give virksomheden målbare resultater og forøge deres konkurrence evne.

På kurset vil deltageren lære at udnytte 3D CAD filer til at minimere fejlprogrammering. Derudover er optimering af skærebaner, synkronisering af flere værktøjsholdere, synkrondrejning og boring, virtuel maskinsimulering for sikring mod kollisioner og intelligent genbrug af værktøjsdata på programmet. Dynamisk fræsning på drejebænke og mill/turn-maskiner, kortere indkøringstider og avanceret fler-akse fræsning bliver også berørt på kurset, hvor der er tilmeldingsfrist 6. maj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079