23948sdkhjf

Aluminium Danmark klar med fællesstand

Kom og vær med i den danske fællesstand på Aluminium 2018 i Düsseldorf, lyder opfordringen fra Aluminium Danmark.

For femte gang tilbyder Dansk Industri, herunder Aluminium Danmark, virksomheder at deltage på den hidtil største danske fællesstand på Aluminium 2018 i Düsseldorf.

Messen finder sted den 9.-11. oktober.

Det er på SMV-standen på 24 kvadratmeter, der deles med fem-seks andre udstillere. Dermed tegner man sig for omkring 3,5 kvadratmeter eller omkring 10.000 kr.

Aluminium Danmark fortæller, at tilbuddet især kan hjælpe danske underleverandører med at komme godt fra start med eksport til Tyskland, da man igennem fællesstanden står stærkt sammen med erfarne samarbejdspartnere, Reed Exhibition, eksportkonsulenter bosat i Tyskland, serviceorienterede stand-byggere, media- og markedsføringseksperter og et stærkt udstillernetværk.

Her bliver mulighed for at møde nye potentielle kunder og hilse på nuværende samarbejdspartnere, og det bliver større end nogensinde før. Aluminium 2018 har nemlig haft vokseværk i flere år og forventer i år mere end 27.500 besøgende fra Tyskland og det øvrige Europa.

Aluminium Danmark beskriver desuden messen som en af de vigtigste messer for B2B-beslutningstagere i aluminiumindustrien i Europa. Ifølge brancheorganisationen er messen en platform, der binder leverandører, underleverandører, fremstillingsindustrien og proces- og teknologivirksomheder sammen og viser tiltag fa hele værdikæden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079