23948sdkhjf

Vindmesse venter op til 35.000 gæster

Årets WindEnergy finder sted i Hamborg fra 25.-28. september

Der blæser konstant nye vinde over vindmølleindustrien, og midt i orkanens øje findes messen "WindEnergy Hamburg", der betegnes som en af verdens største vindmesser.

Messen finder sted i den berømte havneby fra 25. til 28. september, og det er dermed tredje gang, at messecenteret i Hamborg vil være mødested for beslutningstagere fra den globale energibranche.

Der er ifølge arrangørerne tale om den eneste globale industrimesse for vindmølleparken på land og i havet, og messen vil præsentere et indblik i hele vindkraftværdikæden.

På 65.000 kvadratmeter udstillingsareal vil omkring 1.400 udstillere fra 34 lande vise deres nyheder.

Messen afholdes sideløbende med konferencen "Global Wind Energy Summit 2018", og cirka 35.000 industribesøgende forventes at deltage i topmødet i Hamborg.

Flere internationale eksperter i toppen af værdikæden vil under messen og konferencen diskutere aktuelle muligheder og udfordringer for vindenergisektoren. Fokusområder omfatter fremtidens udviklingspotentiale for vindenergi, som også vil være på dagsordenen for det globale vindstopmøde.

Det samme gælder nye markeder.

Arrangørerne oplyser, at der forventes udstillere, besøgende og konferencedeltagere fra omkring 100 lande. I ni udstillingshaller er der mere end 1.400 udstillere til stede.

WindEurope Conference, der afholdes indenfor udstillingen, indeholder mere end 500 talere og eksperter med blandt de i alt 2.000 deltagere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078