23948sdkhjf

Stålgrossist: ”Køb kun det stål, der er brug for”

Lemvigh-Müller anbefaler stålforbrugende virksomheder at udvise tilbageholdende snusfornuft, efter Donald Trump har meldt ud, at han vil indføre told på import at stål og aluminium fra Europa.

Europa bliver ramt af Donald Trumps told på stål og aluminium; stål pålægges 25 procent importtold og aluminium 10 procent. 

Hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har man stor erfaring med at analysere stålmarkedet, og her råder man danske stålforbrugende virksomheder til at udvise snusfornuft på markedet, som nu er meget usikkert:

- Det kan få store konsekvenser for stålpriserne, hvis det ender i en decideret handelskrig. Lige nu er det vores snusfornuftige råd til stålforbrugende virksomheder kun at købe det stål, der er brug for i produktionen, og så ellers afvente udviklingen hen over sommeren, siger Brian Alexis, head of SCM & KAM operations, Lemvigh-Müller.

Han understreger, at der er tale om et forecast, ikke viden der er skrevet i sten. Stålmarkedet er et komplekst område, hvor den globale økonomi, handelspraksisser rundt om i verden og politiske beslutninger kan påvirke priserne. De mange faktorer, som spiller ind, betyder, at der altid vil være en vis usikkerhed:

- Når vi giver et forecast, så er det vores bedste bud baseret på den viden, vi selv har, det vi hører fra vores kilder og netværk i branchen og fra anerkendte analysebureauer, siger Brian Alexis.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094