23948sdkhjf

Automatikmesse melder alt udsolgt

178 udstillere er med, når "Automatik 2018" ruller i Brøndby Hallen til september

Der er stor interesse for at være med, når portene åbner til årets udgave af messen Automatik den 13.-15. september.

Messen afholdes i Brøndby Hallen, og samtlige stande er udsolgt. Dermed kan gæsterne se frem til at møde 178 udstillere, hvilket er fem mere end sidste år.
- 178 udstillere er det højeste antal udstillere, der har været på messen, og vi mærker stor interesse fra automations- og robotindustrien for at være med, siger projektchef Mona Jakobsen fra MCH Messecenter Herning, som arrangerer messen.

Det sker i tæt samarbejde med Bitva - Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation, Dira - Dansk Robot Netværk og Veltek, Foreningen af Fabrikanter, Grossister og Importører i El-branchen.

Robot-delen vokser
Mona Jakobsen forklarer, at der på messen i år er et stigende antal udstillere fra robotindustrien, men ellers får messen det sædvanlige udtryk, hvor udstillerne står på stande mellem 6-15 kvadratmeter, og enkelte udstillere har plads på arealet udenfor hallen.

- Automatik har altid været en messe, som både udstillere og gæster har været glade for, og vi er selvfølgelig tilfredse med den store opbakning til messen og for, at robotdelen vokser, siger Mona Jakobsen.

Speciel stemning
Mona Jakobsen kalder stemningen på Automatik-messen for helt speciel.

- Messen handler meget om relationer og viden, og styrken ved Automatik er, at alle udstiller under de samme rammer. Samtidig arbejder vi med et konferenceprogram, hvor man får et input, og derefter har mulighed for at gå ned i salen og få mere indsigt i de ting, man lige er blevet præsenteret for, siger Mona Jakobsen.

Artiklen er en del af temaet Automatik 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109