23948sdkhjf

Rias sænker fejlmargin

Forbedret bearbejdning hos Rias i Roskilde giver gevinst for slutkunde i Nordjylland.

Når man arbejder med displayløsninger og betjeningspaneler i verdensklasse, er der ikke plads til fejlleverancer og reklamationer. I samarbejde med Rias i Roskilde har nordjyske Seritronic udviklet en effektiv vej fra en anonym plexiglasplade til en 100 procent fejlfri panel-løsning til industrien.

Seritronic producerer specifikke kundeemner, der kan variere i ordrestørrelse fra en styk og op til 100.000 emner, og det er afgørende, at produkterne fra Danmark bliver leveret uden nogen former for fejl til de stadigt mere krævende kunder.

Efter en periode hos Rias, med traditionel skæring og fræsning af plexiglaspladerne efterspurgte Seritronic en kvalitet, der kunne matche de stigende kvalitetskrav - og som kunne reducere den hidtidige fejlmargin i produktionen. Kvalitetschef Villy Kristensen og strategisk indkøber Anja Trier Klit mødtes derfor med afdelingsleder Michael Markussen fra Rias’ forarbejdningsafdeling Ripro, som råder over avanceret produktions- og forarbejdningsudstyr for at drøfte, hvordan fejl i produktionen og antallet af reklamationer kunne reduceres.

Reducerer fejlmargin
Indledningsvis så Ripro nærmere på selve udførelsen af opgaven. Dernæst gennemgik Michael Markussen sammen med sit team mulighederne for at optimere arbejdsprocessen, så fejlmulighederne blev reduceret undervejs i processen.

- I stedet for at skære pladerne ud ved hjælp af de maskiner, man typisk bruger til at udskære industriprodukter, foreslog vi at laserskære pladerne ud. Det koster måske lidt mere for denne isolerede del af opgaven, men samlet set er metoden billigere. Herudover får Seritronic A/S et bedre og mere præcist materiale at arbejde med til deres del af processen hen mod det endelige produkt til deres kunde, siger Michael Markussen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174