23948sdkhjf

Pris- og miljøvenlig overfladebehandling, der modstår tidens tand

Når vindmøller og store landbrugsmaskiner skal beskyttes mod vind, vejr og rust, er det vigtigt, at overfladebehandlingen er i top. Og selvfølgelig gør det heller ikke noget, hvis omkostningerne samtidig kan holdes lave.

Kombinationen af en høj kvalitet i deres produkter og en omkostnings- og miljøvenlig profil er årsagen til, at Teknos A/S er markedsførende i Danmark inden for leverancer af industrimaling til OEM-virksomheder (virksomheder, der laver deres egne slutprodukter). Det fremhæver firmaets markedschef, Henrik Hansen:

– Vi kan opnå det samme slutresultat, som man ville forvente af mere traditionelle industrimalingstyper, med færre overmalinger og en kortere tørreperiode, som kan klares uden varme. Det vil sige, at kunden ikke behøver at bruge så meget el til tørreprocessen. Det gør det både billigere for kunden og mere miljøvenligt

- og hvad angår vindmøller, som er vores spidskompetence, kan vi dokumentere, at vi kan nedbringe vindmølleproducenternes omkostninger til overfladebehandling med 30-40 pct, siger han.

At man ikke bare ville være ‘som alle de andre’ stod fra begyndelsen klart for den Kolding-baserede virksomhed, som laver deres overfladebehandlingsprodukter selv. Teknos A/S ville have noget særligt at byde på, og det har man opnået gennem en høj grad af investering i forskning og udvikling, forklarer Henrik Hansen:

– 15-20 pct. af vores medarbejdere beskæftiger sig udelukkende med forskning og udvikling. Det er højt for en virksomhed i vores branche. Men det er også den investering, der gør, at vi har kunnet udvikle disse malingstyper, der både giver et flot og meget holdbart resultat, der holder i mange år, kræver få overmalinger og tørrer meget hurtigt.

At vi har valgt at bruge så mange ressourcer på forskningsdelen har gjort det muligt for os at skabe et produkt, som er unikt i Danmark.

FAKTA:
Teknos er en global virksomhed, som producerer overfladebehandling. Vi tilbyder et bredt udvalg af overfladebehandlingsprodukter i høj kvalitet til industrien, byggeriet og forbrugere.

Teknos A/S sælger industrimaling og andre overfladebehandlingsprodukter til bl.a. vindmølleproducenter og producenter af landbrugsmaskiner, både i Danmark og udlandet.

Virksomheden fremstiller selv sine produkter fra start til slut.

Teknos A/S leverer ikke mindst til den voksende vindmølleindustri, og kan levere en overfladebehandling til vindmølleproducenterne, der giver en besparelse på 30-40 pct. sammenlignet med mere traditionelle overfladebehandlingsløsninger.

Læs mere her: www.teknos.com

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063